Variációk egy témára – AEZ és AUDI A5 Sportback

Az AEZ kínálatában mindenki megtalálja a maga kedvencét. Legyen szó sportosról, vagy elegánsról, hétköznapi, vagy tuning designról, egy dolog mindegyik kivitelben közös: a felnik minőségére és kifinomult megjelenésére semmiféle panasz nem lehet.

Bármely alapon jól mutatnak, így például az új Audi A5 Sportbackre is remek választás egy szett AEZ, függetlenül attól, hogy milyen lelkületű tulajdonosról van szó. A Sportback jól kombinálja a Coupé kivitel designját az Avant használhatóságával: a sportautós életérzés mellett megmarad a praktikusan nagy utastér is, mindez megfűszerezve az új modell adta eleganciával, valamint az izmos szívvel. Erre a modellre valóban nem kell más, mint egy szett tökéletesen passzoló felni.

Az AEZ széles kínálatában meglehetősen egyszerű görgőket találni az A5-re. Elég megnyitni az 3D ALUFELNI KONFIGURÁTORUNKAT, és rögtön kilenc TÜV és VTA engedélyes opcióval találjuk szemben magunkat, többféle design és színvariációban. A konfigurátor további előnye, hogy rögtön 3D-ben, felszerelve is láthatjuk a szettet az autón, így túl sokat nem kell rajta gondolkodni, miként mutat majd a végeredmény.

A stílusostól a sportosan agresszívig

A 20 colos AEZ Straight különlegességét a stílusosan visszafogott design biztosítja, mely sötétszürke és fényes kivitelben érhető el. A mélyen konkáv tízküllős garnitúra garantáltan vonzza majd a tekinteteket, pláne ezen az autón.

A szintén 20 colos AEZ Cliff felszerelésével hasonlóan attraktív hatás érhető el. Az innovatív, keresztküllős designnak köszönhetően a felni jóval agresszívebb megjelenést biztosít, mind vizuális, mint technikai oldalon tökéletes opciót biztosítva. Az autó színétől függően, az AEZ Cliff fényes, vagy polírozott felületű fekete kivitelben érhető el.

Az AEZ ajánlása

Ha az Audi A5 Sportback a téma, a 20 colos AEZ Crest Dark az, ami az ékkövet jelenti azon a bizonyos koronán. A maximálisan sportos megjelenést a klasszikus keresztküllős megoldás biztosítja, mely gunmetal kivitelben, polír peremmel kombinálva nem csak szupertrendi, de talán a legszebb opció is erre a modellre.

A végső döntés az Öné!

Egy biztos: bármelyik kivitelt is választja a konfigurátorban, technikailag mindegyikük tökéletesen passzol majd az A5-re!Forrás: alcar.hu