Hogyan járjunk el felelősen a nyári gumi cserénél?

Szervizünkben a kialakult járványügyi helyzet miatt mi is bevezettünk néhány biztonsági intézkedést, hiszen egészségünk a közös érdekünk!

Hivatkozva a Kormány 46/2020. (III. 16.) és a 71/2020. (III. 27.) rendeletére, gumiszervizünk továbbra is a hagyományos nyitvatartással működik, mivel gumi és autószervizeket érintő további korlátozás nem szerepel a rendeletekben.

  • A 46/2020. (III. 16.) Kormányrendelet I. 6. §-ában meghatározott tilalom (az abban foglalt kivételekkel) a Kertv. szerinti üzletekre vonatkozik, vagyis nem tejed ki a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 2. § szerinti szolgáltatókra (így például a szervizekre).
  • A 71/2020. (III. 27.) Kormányrendelet 4.§ p) pontja szerint „A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. A 3. § szerinti alapos indok: p) a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele,”

Nyitvatartásunk: H-P: 7:30-17:00, Szo: 8:00-12:00.

- Minimalizálni szeretnénk az egy légtérben tartózkodók számát, ezért kérjük hogy a munkafelvételen és számlázáson kívüli időben a szabadtéren várakozzon.
- Kérjük, hogy kollégánk irányítása segítségével álljon be a szervizállásra autójával (amennyiben segítségre van szüksége, forduljon bizalommal kollégánkhoz).
- Megköszönjük, ha fizetésnél a bankkártyás fizetési lehetőséget választja, valamint saját tollával írod alá a számlát.
- Kérjük, ha bármilyen fertőzöttségre utaló jelet (pl. láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom és fáradékonyság) tapasztal magán, vagy közvetlen környezetében élő személyen, maradjon otthon!

Webáruházunk működése zavartalan, a megrendelések feldolgozása folyamatos.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük! - A Zemplén-Tűzkerék Kft dolgozói

Nyári gumi átszerelési akció 2020-ban is

A GUMISZERELÉSI LISTAÁRAKBÓL* további KEDVEZMÉNYEKET adunk 2020.03.16-2020.05.31-ig az alábbi esetekben:

- komplett gumicsere (4 db gumi szerelése+centrírozása+kerék le-felszerelése): GUMISZERELÉS LISTAÁRA -15%

- komplett gumicsere 4 új gumi vásárlásakor: GUMISZERELÉS LISTAÁRA -25%

A FENTI KEDVEZMÉNYEK NEM VONATKOZNAK HOZOTT, ÚJ GUMIABRONCS ÁTSZERELÉSÉRE!

*érdeklődni lehet: +3647/312-748

 

Gumiszerviz időpont foglalás

A szabad nap szabad időpontjára kattintva tud bejelentkezni. Ekkor az Időpont egyeztetés menüpontban kitöltődik a megfelelő dátum és időpont, ahol a foglalás véglegesítéséhez a kért adatokat még meg kell adnia. Gumiszervizünkben két emelőállást tartunk fent az előre időpontot foglaló ügyfeleinknek.

 

Amennyiben Ön autóklíma tisztításra/töltésre, vagy futómű beállításra szeretne időpontot kérni, úgy kérjük hívjon minket (+3647/312-748), vagy írjon emailt!