• téli gumi szerelés
    Hogyan járjunk el felelősen a téli gumi cserénél a járványhelyzetben?

Hogyan járjunk el felelősen a téli gumi cserénél a járványhelyzetben?

Szervizünkben a kialakult járványügyi helyzet miatt mi is bevezettünk néhány biztonsági intézkedést, hiszen egészségünk a közös érdekünk!

Nyitvatartásunk változatlan: H-P: 7:30-17:00, Szo: 8:00-12:00.

- Minimalizálni szeretnénk az egy légtérben tartózkodók számát, ezért kérjük hogy a munkafelvételen és számlázáson kívüli időben a szabadtéren várakozzon.

- Kérjük, hogy kollégánk irányítása segítségével álljon be a szervizállásra autójával (amennyiben segítségre van szüksége, forduljon bizalommal kollégánkhoz).

- A számlázáson/irodában egyszerre maximum 2 ember tartózkodhat. Arcmaszk használata kötelező!
- Megköszönjük, ha fizetésnél a bankkártyás fizetési lehetőséget választja, valamint saját tollával írja alá a számlát.
- Kérjük, ha bármilyen fertőzöttségre utaló jelet (pl. láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom és fáradékonyság) tapasztal magán, vagy közvetlen környezetében élő személyen, maradjon otthon!

Webáruházunk működése zavartalan, a megrendelések feldolgozása folyamatos.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük! - A Zemplén-Tűzkerék Kft dolgozói

Gumiszerviz időpont foglalás - Sárospatak

A szabad nap szabad időpontjára kattintva tud bejelentkezni. Ekkor az Időpont egyeztetés menüpontban kitöltődik a megfelelő dátum és időpont, ahol a foglalás véglegesítéséhez a kért adatokat még meg kell adnia. Gumiszervizünkben két emelőállást tartunk fent az előre időpontot foglaló ügyfeleinknek.

 

Amennyiben Ön autóklíma tisztításra/töltésre, vagy futómű beállításra szeretne időpontot kérni, úgy kérjük hívjon minket (+3647/312-748), vagy írjon emailt!