ZEMPLÉN-TŰZKERÉK KFT

- 30 év szerviz tapasztalat
- minősített szakszerviz
- saját raktárkészlet
- kátyúgarancia több márkára
- rugalmas kiszolgálás
- versenyképes árak
- gyors kiszállítás

MINŐSÉGPOLTIKÁNK

Elkötelezettek vagyunk a szolgáltatások megfelelő, magas szintű és folyamatosan fejlődő minősége iránt, célunk hogy Megbízóink, Vevőink elvárásainak mindig a lehető legjobb színvonalon tudjunk megfelelni. Társaságunknál fenntartjuk, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

A Zemplén-Tűzkerék Kft 1991-ben alakult, 1998-tól Kft.-ként működik.

Fő tevékenységi körünk a gépjármű gumiabroncs kereskedelem, mely mellett még ezek szakszerű javítását és szerelését végezzük.

Gumiszervizünkben rendelkezésünkre áll két fedett - összesen négy autó beállására alkalmas - szerelőműhely, egy fedett gumiabroncs raktár, modern iroda, fedetlen - három autó szerelésére alkalmas - műszaki hely, egy fedett - teher és mezőgazdasági gépek beállására szolgáló - hely, valamint több gépjármű tárolására alkalmas parkoló terület.

Gyorsszervizünk szolgáltatásait folyamatosan bővítjük, így már autóklíma javítás, autódiagnosztika és futóműállítás is szerepel köztük.

A piac követelményeinek megfelelően most már webáruházunkban is elérhetőek ajánlataink. Habár a gumikkal szerzett hosszú évek tapasztalatát nehéz átadni a neten keresztül, szakértő ügyfélszolgálatunk felkészülten várja a kérdéseket. Webáruházunkban az egész ország területéről fogadunk megrendeléseket, melyeket futárszolgálat szállít 2 munkanapon belül a megrendelő által megjelölt címre.

Cégünk a Marso partner hálózat tagja, mely egyben a kiváló minőség, kedvező árak és a magas színvonalú kiszolgálás jelképe. Így kiemelt szerepet kap kínálatunkban a minőség és a márka.

A Pneus Expert hálózatnak szintén tagja vagyunk, amely a Continental csoport márkáit kínálja a hálózat által megszabott feltételekkel a legjobb áron.

Társaságunk Michelin Agroszerviz, valamint Marso Mezőgazdasági abroncs szerviz partner, ami további kiemelt kedvezményeket jelent mezőgazdász ügyfeleink számára.

A 'Michelin minősített Szakszerviz' tanúsítványt szintén elnyerte műhelyünk. A Michelin garantálja, hogy azok az abroncskereskedések, amelyek elnyerik ezt a minősítést, maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek.

Fontos számunkra vevőink megelégedése szolgáltatásaink folyamatos bővítése, kiváló színvonal és megfelelőárak mellett. Folyamatosan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Egész évben akciós termékekkel és nagy választékkal várjuk Önt. Árainkat rendszeresen monitorozzuk, hogy az interneten elérhető legolcsóbb árakkal versenyezzünk.

Reméljük, az Ön igényeinek is meg tudunk felelni és hamarosan rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.

További tevékenységi körök:

Zemplén Tűzvédelem Webdesign Labor