Michelin minősített szakszerviz lettünk

A Michelin új programot indított el a gumiabroncs-forgalmazók körében, melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei. Gumiszervizünk a 2015-ben megtartott Michelin audit során elnyerte a “Michelin Minősített szakszerviz” tanúsítványt.

Michelin Hungária: “Mindig nagy öröm, hogy a tanúsítványokat igazoló plakettet átadhatjuk Minősített Szakszervizeink munkatársainak. Osszuk meg az ünnepi pillanatokat minél több partnerünkkel a jövőben!”

Ezzel az új minősítő rendszerrel, a Michelin hozzájárul ahhoz, hogy emelkedjen az abroncsvásárlóknak nyújtott szolgáltatások színvonala. A Michelin garantálja, hogy azok az abroncskereskedések, amelyek elnyerik ezt a minősítést, maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 83 kritériumot vizsgálják az eladóhelyen.

Az elsimerés garantálja, hogy:

A telephelyen alkalmazott MUNKAFOLYAMATOK megfelelnek a gumiabroncsok forgalmazásához és felszereléséhez előírt műszaki követelményeknek.

Az ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEN személyre szabott szolgáltatással várják az Ügyfelet, miközben ügyelnek biztonságára és kényelmére.

Az abroncsszereléshez szükséges SZERSZÁMOK ÉS FELSZERELÉSEK rendelkezésre állnak.

A SZEMÉLYZET kérdés esetén készséggel áll az Ügyfél rendelkezésére.

Az ÁTLÁTHATÓSÁGOT munkalap garantálja, amelyen feltüntetik az Ügyfél járművén végrehajtandó műveleteket

A BERENDEZÉSEKET rendszeresen karbantartják és kalibrálják.

A személyzet MAXIMÁLIS SZAKÉRTELEMMEL látja el az Ügyfél járművét, a folyamatos, szakirányos képzéseknek köszönhetően.

A minősítést csak egy független szervezet által végzett audit sikeres teljesítése esetén kaphatják meg az abroncskereskedések. Magyarországon az auditot a független minőségellenőrzés és rendszertanúsítás területén régóta működő SGS Hungária végzi. A minősítés érvényessége egy év, évente szükséges az auditok sikeres teljesítése ahhoz, hogy a kereskedés megtarthassa ezt az elismerést.

A Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítéseknek az elismerése, hogy a szakkereskedés minőségi szolgáltatást biztosít az abroncsot vásárló ügyfelek számára, optimalizált munkamódszerekkel, kellemes környezetben. Magyarországon összesen eddig 41 telephely nyerte el a minősítést, amelyet külön embléma jelez az abroncsvásárlók számára.