Kiválóan teljesítenek a téli Nokian abroncsok

Az AutoBild ebben az évben is górcső alá vette az idei téli szezon gumiabroncs kínálatát.

A téli NOKIAN abroncsok kiváló eredményeket értek el, a havas úton való teljesítményben. Mint tudjuk, a jó kanyarstabilitás és kellemes kormányozhatóság a biztonság záloga, ahol a téli NOKIAN abroncsok az élmezőnyben végeztek, továbbá a gördülési ellenállása is a legkedvezőbb így a legtakarékosabb abroncs címet is elnyerte.

NOKIAN WR D4 MINTÁZAT

A minden téli időjárásban remekül teljesítő abroncs, a világ első prémium kategóriás téli gumija, amely nedves tapadásával kiérdemelte az EU legjobb, A osztályú minősítését. A téli gumi fejlesztőjének legújabb fejlesztései: A Nokian blokk-optimalizált bordázata és Twin Trac Silica gumikeveréke extrém körülmények között ellenőrzött kezelhetőséget és stabil tapadást biztosít.

Miért válasszuk a Nokian WR D4-et?

•    Sosem látott tapadás nedves, száraz és havas úton egyaránt
•    Rendkívül stabil és kiegyensúlyozott vezetési élmény
•    Hatékonyan előzi meg a jégen- és a vízencsúszást
•    Könnyedén gördül, környezetkímélő és üzemanyag-takarékos

NOKIAN WR D3 MINTÁZAT

A tartós Nokian WR D3 közép- és kiskategóriájú családi kocsik részére készült, ahol fontos a biztonság és a gazdaságosság. A Nokian WR D3 téli gumi „nagyon ajánlható” az elismert német „auto motor und sport“ és „Auto Zeitung“ 2011-es téli gumi tesztje szerint. Hóban és száraz úton is a legjobbnak bizonyult, tisztán nyerte a havas teszteket. „A vetélytársakhoz viszonyítva a legjobb téli tulajdonságok, és jó vezethetőség száraz úton“, méltatta az „auto motor und sport“. Maximális pontszám, a legrövidebb fékút, a vezethetőségi pályán elért legjobb időeredmény és a hóban kifejtett legnagyobb vonóerő szól a finn abroncs mellett. A Nokian WR D3 díjat kapott a győztes ár-érték arányáért is, mivel a legkevesebbe kerül a nagyon ajánlható, prémium téli gumik közül.

Forrás: marso.hu