• Nokian nyári gumi akció 2021

VÁSÁROLJON ÉS SZERELTESSEN NOKIAN NYÁRI GUMIT ÜZEMANYAGKÁRTYÁÉRT CSERÉBE!

Vásároljon 4 db Nokian nyári gumit majd szereltesse fel nálunk, mint a Marso hivatalos szervizpartnerénél, és hazaviheti a 150 db 7.500 Ft értékű üzemanyag-utalvány egyikét. Sőt akár megnyerheti a 3 db 50.000 Ft értékű üzemanyagkártya egyikét is!

Mit kell tennie? 4 db Nokian nyári gumit vásárolni, szereltetni és a szerelésről szóló számlával együtt regisztrálni a nokianjatek.marso.hu oldalon.

A promóció ideje: 2021.03.16 – 2021.04.30

Nyeremény: 150db 7500 Ft értékű üzemanyagkártya, Fődíj 3 db 50.000 Ft értékű üzemanyagkártya

További részletek, regisztráció és a játékszabályzat a https://nokianjatek.marso.hu/ weboldalon érhető el.

 

Miért érdemes Nokian nyári gumi szettet választani?

A Nokian nyárigumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. A nyári gyorsan változó útviszonyokhoz kiváló társ lehet a hatékony víz elvezetési képességével és kiváló tapadási tulajdonságával. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

A Nokian nyári gumi mintázatai rendszeresen érnek el sikereket a különböző, neves nyári gumiabroncs teszteken.

A téli és nyári gumik tesztelésére hihetetlenül fejlett tesztlabort és pályákat működtet a Nokian, ami garantálja az abroncsok minőségét. Emellett a Nokian gumi szettek ára is sokszor kedvezőbb a prémium kategóriába sorolt gumiabroncsoknál.

 

A nyereményjátékban részt vevő Nokian nyári személyautó gumik:

Nokian nyári gumik