A Continental bemutatja új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomagját, a ContiSafe3 szolgáltatási csomagot!

A ContiSafe3TM egy új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag, mely magában foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást. Így az utazás legteljesebb biztonságát nyújtja Önnek 2 éven át.

A szolgáltatás 2018.03.19-től nálunk is elérhető!

A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért megalkotta saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy belátható időn belül nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát.
Mindezzel összhangban alkotta meg a német technológiai vállalat a ContiSafe3TM szolgáltatási csomagját, hiszen Az Ön biztonsága számunkra túlmutat abroncsai biztonságán.

Defektgarancia Abroncsai biztonságáért:
Amennyiben biztosított abroncsa defektet kap, úgy - kopásarányos mértékig - díjmentesen biztosítunk Önnek helyette újat.

Assistance szolgáltatás, megoldás a váratlan helyzetekre:
Szombat este esőben defektet kap, és egy országút szélén kétségbeesetten áll mozgásképtelen járműve mellett? Az assistance szolgáltatás keretében 1 órán belül érkezik a segítség*, mely vagy a helyszínen, vagy a legközelebbi szervizig elszállítva, díjmentesen megoldja Ön helyett a problémát.

Balesetbiztosítás Ön és utastársai védelmére, itthon és Európában:

A gépjármű összes utasára vonatkozóan, a baleset típusától függetlenül, biztosítási összeg kerül kifizetésre baleseti halál és baleseti rokkantság esetén.

 

Hogyan juthat hozzá a ContiSafe3TM-hoz?

1. Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot* otthona kényelméből online, vagy személyesen a Continental szerződött partnereinél (Nálunk!):

*2018. március 19-től vásárolt Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit, Matador, Viking márkájú személygépjármű- és kistehergépjármű-abroncsok

2. Vásároljon ContiSafe3TM szolgáltatási csomagot mindössze 2.990,- Ft-tól otthona kényelméből online, vagy személyesen a Continental szerződött partnereinél (Nálunk!), az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül! Kosárba teszem a ContiSafe3 csomagot

3. Szereltesse fel megvásárolt abroncsait  a Continental szerződött partnereinél (Nálunk!), az abroncsok vásárlásától számított 180 napon belül!

4. Regisztráljon a www.ContiSafe3TM.hu oldalon szervizünkben az erre a célra kihelyezett tableteken, vagy otthona kényelméből, az abroncsok felszereltetésétől számított 8 napon belül, és másnap 00:00 órától már Öné is a teljes körű biztonság élménye!

 

Mire lesz szükség a regisztrációhoz?

  • Abroncs számla
  • Szerelési számla
  • ContiSafe3TM számla (ezen három tétel akár egy számlán is szerepelhet)
  • Gépjármű alapadatai
  • Tulajdonos vagy üzembentartó alapadatai

 

Bővebb információ, és regisztráció a contisafe3.hu weboldalon!

CONTINENTAL GONDOSKODÁS AKCIÓ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKKAL ITT!

 

A ContiSafe3 szolgáltatás a következő termékekhez kérhető (Személy/Kisteher/4×4 Téli/Nyári Barum/Semperit/Continental gumik):