– TELJES GARANCIA SZOLGÁLTATÁS –

Cégünk a pneus expert hálózat tagja. A pneus expert (PEX) a Continental konszern franchise rendszerű gumiabroncs értékesítési hálózata, mely az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő szervezet Európában. A vásárlók a PEX üzletekben válogathatnak a Continental konszern márkáinak széles kínálatából, – Barum, Semperit, Continental – és ezen termékek vásárlása és felszereltetése esetén élhetnek a Teljes Garancia szolgáltatással.

A Teljes Garancia kiterjed az összes nem gyártási hibából eredő, üzemszerű használat mellett bekövetkező meghibásodásra. Ide tartozik a gumiabroncsok rongálása, járdázásból eredő károsodás, egyéb defekt, úthibák miatti károsodás.

A megrongálódott abroncsot a sérüléstől függően megjavítjuk vagy kicseréljük. A javítás a garancia kártya birtokában önnek ingyenes.

Javítás esetén csak a szerelési díjat kell megfizetnie a vevőnek, csereabroncs vásárlása esetén pedig csak annyit fizet, amennyi az abroncs használata során elkopott.

Maradvány profilmélység
Kedvezmény az új abroncs árából
Vásárlástól számított 8 napig
100%
7 mm vagy nagyobb
80%
6 mm vagy nagyobb
50%
5mm vagy nagyobb
40%
4 mm vagy nagyobb
30%
3 mm vagy nagyobb
20%

A garancia nem érvényes a nem rendeltetésszerű használatból, vagy a személygépkocsi nem megfelelő üzemi állapotából eredő károkra (nem megfelelő guminyomás, blokkoló fékezés, futómű hibák, stb.)

A garancia időtartama 2 év, és/vagy minimum 3mm-es profilmélység.

Egy garnitúra (4 db) személy gumiabroncs megvásárlásával és felszereltetésével lép életbe.

Az alábbi márkákra terjed ki:

Önnek csak egy u.n. Teljes Garancia kártyát kell igényelnie mindössze 1200 Ft-ért, majd betennie pl. a forgalmi engedélye mellé, hogy mindig kéznél legyen és egy esetleges probléma esetén igazolja a jogosultságot.

A garancia érvényesítésének nem feltétele, de az Ön saját biztonsága érdekében és a rendeltetésszerû használat ellenõrzése céljából ajánlott, hogy rendszeres idõközönként megjelenjék vizsgálaton a gumiszervizben. Elõször 5.000 km megtétele után, azután 10.000 kilométerenként, de legalább félévente egyszer. Az ellenörzõ vizsgálatok díja attól függ, hogy szükség van-e valamilyen beavatkozásra. (centrírozás, keréktárcsa javítás, stb.)

Fenti tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információért tekintse meg a Teljes Garancia Üzletszabályzatot itt, vagy üzletünkben.

Az Általános Garanciális Feltételeket ide kattintva megtekintheti.