Elfogyott
Teherautó gumi

KORMORAN F ON/OFF Teherautó gumi 315/80R22.5 TL

124000 Ft

kormányzott

Figyelem! Az ár tájékoztató jellegű. A termék külső készletről nagy valószínűséggel utánrendelhető. Kérjen árajánlatot, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

    ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE:

    Elfogyott

    Cikkszám: 103486 Kategória: Címke:

    Termék leírás

    KORMORAN MÁRKA:

    EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS:
    Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

    Üzemanyag hatékonyság:A-tól G-ig osztályozzák, az A a legjobb, a G a legrosszabb. Az A és G kategória között akár 7,5% különbség is lehet a gépjármű fogyasztásában.

    Nedves tapadás:A-tól G-ig osztályozzák, az A rendelkezik a legrövidebb féktávval, a G a leghosszabbal.

    Külső gördülési zaj és zajmérési érték:A decibelben kifejezett érték mellett a címke rendelkezik más jelölési módszerrel is. Ez maximálisan három vonás lehet, ami jövőbeni normákat jelöli (661/2009/EK). 3 vonás: a leggyengébb teljesítmény, a jövőbeni szabványban meghatározott érték felett van, de a jelenleg engedélyezett maximum alatt, 2 vonás: megfelel a jövőbeni szabványban meghatározott értéknek, 1 vonás: 3 decibellel halkabb, mint a jövőbeni norma.

    További információ

    Tömeg 70 kg
    Típus

    Márka

    Szélesség

    Perszám

    Átmérő

    Vélemények

    Még nincsenek értékelések.

    „KORMORAN F ON/OFF Teherautó gumi 315/80R22.5 TL” értékelése elsőként

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

    2 × 3 =