Kerékpár tömlő

CONTINENTAL A40 HERMETIC PLUS Tour 28 Tömlő>Kerékpár tömlő 1.75/2.5-28

1600 Ft

Ehhez a termékhez most Continental ajándék jár.
Erre a termékre Szerelési kupon vehető igénybe.

2 készleten

Cikkszám: 102075 Kategória: Címke:

Termék leírás

CONTINENTAL MÁRKA:
A Continental gumigyárat 1871-ben 9 bankár és gyáriparos alapította Hannoverben Continental-Caotchouc und Gutta-Percha néven. A cég hivatalos szimbólumát, az ágaskodó paripát 1882 októberében jegyezték be és a mai napig védjegye a vállalatnak.

A német gumiipar az 1920-as évekre folyamatosan fejlődött és több nagyvállalat jött létre, ekkor fogalmazódott meg bennük az egyesülés. A gumigyártás legjelentősebb képviselői „Continental Gummi-Werke AG” néven egyesültek. Az így létrejövő vállalat termelése Németországra korlátozódott, exporttevékenysége viszont folyamatosan nőtt.

Továbbiakban a Continental tudatosan elkezdte kiépíteni globális termelő- és kereskedelmi hálózatát. Megszerezte az amerikai Uniroyal Inc. európai abroncstevékenységét majd felvásárolta az osztrák Semperit gumigyárát. 1993-ban többségi tulajdon részt vásárolt a csehországi Barum vállalatban így jelentősen növelte piaci részesedését Kelet-Európában.

A gumigyár megalapítása idején kizárólag Németországban folyt a gyártás és a kutatás, hozzávetőlegesen 200 munkavállalóval, napjainkban 150.000 fő dolgozik 45 ország 193 helyszínén.

Continental vállalat megalapítása óta tudatos és folyamatos fejlődés árán vált mára a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójává. A Continental gumiabroncsok kiváló menettulajdonsággal bírnak száraz és nedves úton egyaránt, a prémium abroncs minőséget a több mint 140 éves tapasztalat szavatolja.

További információ

Típus

Márka

Szélesség

Perszám

Átmérő

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„CONTINENTAL A40 HERMETIC PLUS Tour 28 Tömlő>Kerékpár tömlő 1.75/2.5-28” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 2 =