• nokian-teligumi-akcio-2020

VÁSÁROLJON ÉS SZERELTESSEN NOKIAN TÉLI GUMIT ÜZEMANYAG UTALVÁNYÉRT CSERÉBE!

Vásároljon 4 db Nokian téli gumit majd szereltesse fel nálunk, mint a Marso hivatalos szervizpartnerénél, és hazaviheti a 150 db 7.500 Ft értékű üzemanyag-utalvány egyikét. Sőt akár megnyerheti a 3 db 50.000 Ft értékű üzemanyag-utalvány egyikét is!

Mit kell tennie? 4 db Nokian téli gumit vásárolni, szereltetni és a szerelésről szóló számlával együtt regisztrálni a nokianjatek.marso.hu oldalon.

A promóció ideje: 2020. okt. 26. – 2020. dec. 5

Nyeremény: 150db 7500 Ft értékű üzemanyag-utalvány, Fődíj 3 db 50.000 Ft értékű üzemanyag-utalvány

További részletek, regisztráció és a játékszabályzat a https://nokianjatek.marso.hu/ weboldalon érhető el.

 

Miért érdemes Nokian téli gumi szettet választani?

A finnországi Nokian igazi téli gumi specialista. Egyedülálló ivalói tesztpályája és a szintén csak hozzájuk köthető "latyak-teszt" mind-mind a cég profizmusáról adnak tanúbizonyságot. Ez pedig érződik a Nokian téli gumi palettáján is. Nem véletlenül ért el már a 2012-es évben is kimagasló sikereket például a Hakkapelliitta téli abroncs család, melynek legújabb tagjával ismételten megdöntötte a Nokian a téli száguldás sebességrekordját!

A téli és nyári gumik tesztelésére hihetetlenül fejlett tesztlabort és pályákat működtet a Nokian, ami garantálja az abroncsok minőségét. Emellett a Nokian gumi szettek ára is sokszor kedvezőbb a prémium kategóriába sorolt gumiabroncsoknál.

 

A nyereményjátékban részt vevő Nokian téli személyautó gumik:

Nokian téli gumik