VÁSÁROLJON MICHELIN NYÁRI GUMIABRONCSOT eMag VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYÉRT CSERÉBE!

Vásároljon Michelin nyári gumiabroncsot és akár 20.000 Ft értékű eMag vásárlási utalványt kaphat! Ehhez nem kell mást tennie, mint 1 garnitúra (4db) Michelin nyári gumiabroncsot vásárolni majd regisztrálni a promóció weboldalán.

A promóció ideje: 2020.05.01 – 2020.06.30

Nyeremény: 14"-17" méretű abroncsok vásárlása esetén személyenként 1 db 10 000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt, illetve 18"-23" méretű abroncsok vásárlása esetén személyenként 1 db 20 000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt adunk ajándékba, akkor is, ha a pályázó négynél több abroncsot vásárolt.

Regisztráció: max. 30 napon belül a számla kiállítási dátumtól számolva. A regisztrációt követő 7 munkanapon belül a pályázót értesíti a Nichelin, hogy érvényes-e a regisztrációja. Amennyiben érvényes, a regisztráció befogadásától számított 1 napon belül emailben küldik az utalványt. A promócióra legkésőbb 2020. július 15-ig lehet regisztrálni. Vásárlónként és címenként 1 regisztrációt tudunk elfogadni.

További részletek, játékszabályzat és a regisztráció a https://performance.michelin.hu/ weboldalon érhető el.

Miért érdemes Michelin nyári gumi szettet választani?

A Michelin gumiabroncsot a világ minden táján ismerik és elismerik, ez is azt bizonyítja, hogy kiváló minőségű gumiabroncsot gyártanak.A Michelin gumik most rendkívül akciós áron vásárolhatóak meg.

A nyereményjátékban részt vevő Michelin nyári személyautó gumik:

Michelin nyári gumik

A nyereményjátékban részt vevő Michelin négyévszakos gumik:

Michelin négyévszakos gumik