Matador nyári gumi nyereményjáték

Nyeremény: 5.000 Ft értékű eMag vásárlási utalvány
Fődíj: 3 darab 50.000 Ft értékű eMag vásárlási utalvány
Meddig tart a promóció?: 2018. március 19 - 2018. május 05, vagy a készlet erejéig.
Mit kell tenned?: Matador gumiabroncsot vásárolni és felszereltetni a kijelölt szervizek egyikében (Nálunk!), majd regisztrálni a matadorjatek.marso.hu weboldalon
Többet szeretnél tudni? Kattints IDE a hivatalos játékszabályzatért.

 

Vásárolj 4 darab Matador nyári gumit és nyerj eMAG vásárlási utalványt!

Egy garnitúra Matador nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében (Nálunk!), majd regisztrálj a matadorjatek.marso.hu weboldalon és nyerj!

Nyeremény: Az első 120 érvényes regisztráló 5.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt kap ajándékba ezen kívül fődíjként az érvényes regisztrálók között 3 darab 50.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

A promóció időtartama: 2018. március 19. - 2018. május 05. vagy a készlet erejéig.

 

A Matador gumi előnye az árában van

Az úgynevezett B kategóriás abroncsok - amilyen a Matador gumi is - lényegesen alacsonyabb áron kaphatók, mint a prémium kategóriás nyári gumi szettek. Elsősorban azoknak ajánlott olcsó Matador nyári gumi készletet vásárolni, akik átlagos felhasználók, városi körülmények között autóznak. A Matador gumi nem feltétlen az extrém - észak-európai - körülményekre lett fejlesztve, de a közép-európai, illetve magyarországi éghajlatra és domborzatra alkalmas.

A nyereményjátékban részt vevő Matador nyári személyautó gumik:

Vissza a részletes keresőhöz: Kereső